Web Development Services

Маркетинг чрез съдържание

Маркетингът чрез съдържание е нашето ново поприще, което развиваме с голяма скорост.

Копирайтингът и маркетингът чрез съдържание или контент маркетингът вървят ръка за ръка и са наш приоритет що се отнася до оптимизиране на сайтове за търсачките.

Content marketing и copywriting вървят ръка за ръка и са неизменна част от модерното SEO. След многото промени в алгоритъма на търсачките, които се случват всекидневно, Google набялга на полезното съдържание все повече. Какво се има в предвид под полезно съдържание? Това е серия от текстове, които да направят вашите услуги по-разбираеми за потребителите. Създаването на полезно съдържание, което търсачките да харесат не е лесна работа, затова се доверете на нашия екип. Ние ще напишем серия от статии и новини свързани с вашия бранд и ще ги разпространим в интернет, така че да достигнат до огромна маса от читатели.

Правилата в копирайтинга са много и всеки копирайтър има свой набор от идеи и закони, които спазва. Нашият основен закон, който прилагаме във всяка дума, която поставяме на екрана е тя да бъде интересна и полезна за хората, които я четат. Една хубаво написана статия за вашия хотел или за услуга, която той предлага може да пренесе четящият я директно при вас. Нашата мисия е да направим блога на вашия бранд гнездо за полезни идеи, което хората органично да споделят. Ние работим с много блогъри и лидери на мнение, които ще публикуват ревюта за вас и ще ви популяризират сред техните читатели.

Копирайтинг

Създаваме уникални текстове, които ще можете да използвате, както във вашия сайт, така и в блога на хотела. Покажете на хората защо трябва да ви посетят!

Разпространение на съдържанието

Едно полезно и хубаво написано съдържание не трябва да остава скрито от потециалните ви гости. Ние ще се постараем то да достигне до възможно най-много читатели, които да плени.

Поддръжка на блог

Блогът е задължителен елемент от всеки сайт. Съдържанието, което се помещава там трябва да е интересно, уникално и пленяващо мечтите на читателите. Е, намерихте създателите му. Ние ще направим вашите услуги приятни за четене от вашите клиенти.

Работа с блогъри

Много често не е достатъчно да публикуваме дадена статия в нашия блог, за да може тя да добие повече публичност. Именно по тази причина ние работим с най-добрите блогъри и лидери на мнение, които с удоволствие ще публикуват наши материали.

63

написани статии за 1 месец

6

поддържани блога на клиенти

28 k

прочитания на нашите статии

+1271

споделяния на материалите ни

Споделете ни вашия проект

Ние ще направим бърз анализ на сайта ви!

H2C Marketing е перфектния партньор за вашият бизнес. Доверете ни се и ни потърсете още днес.

Полетата отбелязани със * са задължителни