Content Marketing Strategy

Хотелски консултации

Можем да консултираме вас или някой от екипа ви за всичко свързано с хотелското управление.

Вече 5 години консултираме колеги за проекти в туризма Имаме реализирани над 10 проекта в туризма и в частност хотелиерството. Нашата основна задача е да повишим качеството на хотелската услуга и да постигнем устойчив ръст на заетостта.

Изграждаме brandbook на всички стандарти, необходими за всеки хотел, като се съобразяваме с вашите изисквания и възможностите на обекта ви. Стабилизираме финансовото състояние на хотела и структурираме и оптимизираме всички дейности в хотела.

Имате проблем в хотела? Потърсете ни и ние ще ви помогнем с разрешаването му.

Финансови консултации

Финансовите консултации са с цел оптимизиране на разходите в хотела и постигане на положителен резултат в края на финансовата година.

Преструктуриране

Преструктурирането на дейността е от огромно значение, за да се запази стабилността на вашият бизнес. Всеки план за преструктуриране се изготвя персонално за всеки обект.

Маркетинг консултации

Продажбите са нашата стихия. Доверете ни се и станете част от клуба наши клиенти с постоянен годишен ръст на заетостта от над 15%

Пълен одит на дейността

Първата крачка, която се предприема след договора ни. Анализираме всеки аспект от работата ви и вадим изводи, на база които изготвяме план за действие.

Мениджмънт

Управлението на хотела е динамичен процес, изискващ голям набор от качества. Нашите специалисти притежават всяко едно от тях и са готови да го споделят.

Мониторинг

След еднократна консултация или избор само на част от услугите ни ние извършваме мониторинг през следващите месеци с цел отчитане на постигнатите резултати.

Нашите съвети за всеки хотелиер - Безплатно

VIEW ALL

5 задължителни ежедневни навика за успешна SEO оптимизация

Всяка сутрин си мием зъбите, закусваме и изпълняваме още куп задължения, които сме свикнали да правим без да се замисляме.…
CONTINUE READING

Как да определим правилно нашият перфектен клиент за 5 минути.

Анализът на информация е един от най-силните козове в определянето на най-правилната стратегия за маркетиране на нашия хотел. Както знаем…
CONTINUE READING
facebook ръководство за хотели

Facebook ръководство за хотели.

Една по-рядко засягана тема в нашия блог е Facebook. Причината е, че е много трудно да се пишат неща, които…
CONTINUE READING

Сайтове, които всеки хотелиер трябва да следи. Най-пълният списък за сигурен успех!

Решихме да споделим един прекрасен списък със сайтове на тема хотелиерство и маркетинг, които следим и най-вече, от които черпим…
CONTINUE READING

Хотелският мениджмънт е една от слабостите на екипа ни. Обичаме работата си и по тази причина я вършим изключително добре. Колегите, които ни се довериха постигнаха резултати, които не са си представяли, че са възможни само в рамките на няколко години съвместна работа с нас. Ще направим хотела една добре смазана машина.

Effective Copyrighting

Новото начало за един хотел е бавно и преди всичко трудоемко. В работата ни сме "вдигали на крака" хотел, който не е работил с години, както и сме управлявали работещ и печелещ хотел. В двата случая имахме успех и постигнахме по-добри резултати от очакваните и предварително заложените като цели.

Споделете ни вашия проект

Ние ще направим бърз анализ на сайта ви!

H2C Marketing е перфектният партньор за вашият бизнес. Доверете ни се и ни потърсете още днес.

Полетата отбелязани със * са задължителни