Постарахме се да отговорим на по-голяма част от най-често задаваните ни върпоси. Ще се радваме да ни пишете, ако сте забелязали, че нещо е пропуснато и ние ще го публикуваме.

[NEXForms id="3" open_trigger="popup" type="button" text="Изпрати ни въпрос"]

Какво е SEO? Колко време отнема и друга полезна информация.

КАКВО Е PPC?

PPC в превод значи pay-per-click и е вид реклама, за която се плаща за всеки клик. Всеки път, когато някой натисне върху реклама ви - вие плащате. Най-ефективната и работеща реклама е тази в Google AdWords!

КОЛКО СТРУВА?

 

Няма точен ценоразпис. Бюджета се определя от вас и ние се вместваме в него, като за нас остава само малък комисион, който ни компенсира по управлението и оптимизацията на рекламите. Нашата задача е вие да плащате възможно най-малко на клик, като за тази цел правим много оптимизации, както на текстовете на рекламите, така и на текстовете в вашия сайт, посредством вашия уебмастър.

ТРЯБВА ЛИ МИ ТАКАВА РЕКЛАМА?

 

Нашият съвет е ДА! Най-добрата комбинация е между платена реклама на клик в Google и SEO. тогава резултатите са най-добри и позицията ви в търсачката е почти постоянна. Това е и най-ефективният вариант за бърза промоция на нови пакети или при стартиране на нов проект!

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА СТАРТА НА ТАКАВА КАМПАНИЯ?

При AdWords рекламата хубавото е, че нейното стратиране отнема по-малко от 1 ден! Само за няколко часа можем да ви изкараме на първо място в търсачката и то по всички думи, по които вие желаете или ние ви посъветваме.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩА ТАЗИ РЕКЛАМА?

Тази реклама е подходяща за промо оферти, за оферти в последната минута или празнични пакети, където SEO оптимизацията ще отнеме много време. AdWords рекламата ще стартира буквално за няколко часа.

КОЛКО ВИДА PPC РЕКЛАМА ИМА?

Съществуват 2 основни вида - Search и Display реклама. Search рекламата се визуалирира в резултатите от търсенето, а Display рекламата е под формата на банери в партньорската мрежа на Google.