Pay Per Click Management

Google AdWords реклама и CRO

Мигновено повишаване на продажбите. Измерими резултати. Перфектно таргетиране. 

Всеки нов клиент получава 90 лв. бонус бюджет към първата си AdWords кампания

4 причини да изберете AdWords реклама за вашия бизнес!

Мигновени резултати

Отлична отчетност

Заплащане на клик

Точно таргетиране

Защо Google AdWords?

Google AdWords рекламата е един от най-бързите начини за популяризиране и налагане на пазара на даден продукт или услуга. Освен моменталните резултати след настройването на рекламната кампания, много точно измерими са и конкретните резултати за всеки банер, рекламно каре или текстова реклама. Google AdWords е бърз, лесен и ефикасен. Привличаме повече клиенти, рекламираме локално или глобално, достигаме до точните хора, в точния момент.

AdWords реклама в Google

Google AdWords е най-бързият и ефикасен начин да достигнете до таргетирана аудитория за по-малко от ден. Настройката и стартирането на кампаниите става изключително бързо и вашият сайт веднага ще се появи сред първите резултати при търсене. Платената реклама е един от основните канали много бизнеси. С нея може да насочите рекламата си към строго определен сегмент от потребители. Да ги таргетирате по пол, възраст местожителство и интереси.

CRO - Повишаване на конверсии

CRO или Conversion Rate Optimization означава повишаване на конверсиите с настоящите бюджети и кампании. Фината настройка и оптимизация на кампаниите може да спести голяма част от бюджета и да повиши продажбите. С правилната оптимизация на рекламите вашият сайт ще бъде посещаван от правилните хора, които имат много по-голям шанс да се превърнат във ваши клиенти.

Кога може да започнете да печелите?

Google AdWords рекламата е изключително ефикасна за стартиращи бизнеси, които все още нямат наложен бранд, но искат да продават наравно с наложените вече играчи на пазара. От настройките на кампаниите до началото на продажбите ви делят няколко дни, а резултатите са лесно и точно измерими. Богатата функционалност на платформата позволява ремаркетинг кампании в дисплейната мрежа и мрежата за търсене.

Ремаркетинг в Google

Ремаркетингът е любимият канал за реклама на нашия екип. С помощта на списъци на хора, които вече са посетили вашия сайт ракламната кампания може да достигне само до тях из цялото интернет пространство със специално персонализирано послание. Всеки, който се е разколебал да направи покупка или поръчка ще ви потърси отново, защото ние ще му напомним за вас. Възможностите за ремаркетинг позволяват с по-ниска цена да се конвертира по-добре.

Дисплейна реклама

Дисплейната реклама в AdWords е много мощен инструмент за генериране на трафик. Красивите банери или текстови реклами могат с прецизност да достигнат точно до хората, които целите, като ги подберете по предварително определени критерии. Друг основен позитив от този вид реклама е точното измерване на ефективността на всяко едно рекламно каре или банер.

Процесът на работа

Проучване на ключови думи

(1 до 5 дни)

Настройка на кампаниите в платформата

(1 до 5 дни)

Анализ на статистиките и резултатите

(след 7 до 10 дни)

Оптимизация на кампаниите

(постоянно)

Какви резултати постигаме?

+250%

възвръщаемост на инвестицията в AdWords

+2000

Създадени банера за дисплейната мрежа

+300

Успешни ремаркетинг списъка

+100%

Повишаване на конверсиите

Споделете ни вашия проект

H2C Marketing е перфектният партньор за вашият бизнес. Поверете ни вашата AdWords реклама за мигновени резултати.

Полетата отбелязани със * са задължителни