Web Development Services

E-mail маркетинг

Подсигуряваме пълно обслужване. От тактики за събиране на мейли, до отчитане на резултати от реализирани кампании.

E-mail маркетингът е един от важните елементи на цялостния маркетинг микс на бранда. Много хора бъркат мейл маркетинга със спам, но нашите кампании са с висок open rate и click rate, което ги различава от обикновен спам.

E-mail маркетингът е много важен елемент за цялостното маркетингово представяне на вашия хотел в интернет. Значението на този маркетинг се засили в последните години, когато използването на мобилни устройства за проверка на мейла стигна по обем и използването на десктоп компютри. Нашият голям набор от стратегии за събиране на мейли започва още от престоя на гостите в хотела, минава през процеса на check-out и стига до инсталиране на специални разширения към вашия сайт за събиране на информация за хората, които искат да получават новини и оферти от вас. А един доволен и добре осведомен клиент със сигурност би се върнал там, където се чувства специален.

Мейл маркетингът много често се бърка със спам от собствениците на бизнеси. Нашите практики силно се раграничават от тези порочни методи за продажби. С един пример можем да ви докажем, че използването на малки таргетирани списъци с потребители е много по ефективно от купени списъци с над 500 000 мейла. Броят хора, които не са се записали за бюлетина ви, които ще отворят рекламно съобщение е под 1%, докато нашите кампании постигат до 50% open rate (бройката хора, които са отворили съобщението). Click rate-a (броят хора, кликнали на линк в съобщението) ни е също висок, като се движи около 25% на таргетираните кампании.

Управление на списъци

Ние ще разработим най-подходящите за вас бланки за записване за мейл бюлетините ви, като всеки списък ще има възможност да бъде конфигуриран по ваше желание. Ще създадем достатъчно полета за данни, за да може да изпращате точните съобщения на правилните хора. Да поднасяте текуща информация, новини за събития и промоции, свързани с бизнеса.

Персонализирани съобщения

Всеки абонат в списъците ни се въвежда с име, телефон и интереси. Данните се попълват лично от получателите, което придава голяма достоверност. Ние ще изпращаме съобщения конкретно до гостите, а не масови такива, както повечето, които те получават. Такъв тип персонално отношение повишава неимоверно възможността за резервация или контакт с вас. Подобно поведение от ваша страна създава в клиентите ви усещане за специалност.

Готови шаблони

Платените софтуери, които ползваме имат голяма база данни от готови темплейти (шаблони) за изграждане на примамливи съобщения към потребителите. В същото време дотолкова прецизно изработени, за да създадат търсения интерес и ефект. Можем да направим и уникален дизайн специално по ваше желание. 

Пълни отчети в реално време

Всяка стартирана кампания може да бъде проследявана в реално време. Можем да ви даваме информация за брой отваряния, брой кликвания на всеки линк, както и покупки в следствие на кампанията. Необходимо е да сте информирани за качеството на рекламната кампания, както и от ефективността и.

134

изпратени кампании за 1 година

54

списъка с абонати

+70 000

отворени мейла

+45 000

клика 

Споделете ни вашия проект

Ние ще направим бърз анализ на сайта ви!

H2C Marketing е перфектният партньор за вашият бизнес. Доверете ни се и ни потърсете още днес.

Полетата отбелязани със * са задължителни