Маркетинг в социалните мрежи

Facebook реклама и управление на бизнес страници

Изготвяне на правилната стратегия

Създаване на връзка с потребителите

Първата и основна крачка, която предприемаме в Social Media Marketing (SMM) е ясния и последователен план, който си поставяме. Той е обобщение на всичко онова, което възнамеряваме да получим като резултат накрая. Необходим е един качествен одит на моментното положение на бранда ви в социалните мрежи - къде е в уеб пространството, колко познат е на аудиторията, която търсим и какви са резултатите, които очакваме. SMM  е трудна задача, но ако знаем как да подходим и изпълняваме една по една поставените цели, резултатите няма да закъснеят. Всяко наше действие трябва да бъде част от голямата SMM стратегия.

Мониторинг на бранда

Ние ще следим за споменавания на вашия бранд в социалните мрежи и при всяко такова ще реагираме от името на хотела, независимо дали е положително или отрицателно мнение. Ще поднесем адекватно и навременно мнение.

Управление на фирмени страници

Ще публикуваме редовно полезно и интересно съдържание на страницата на бранда във Facebook, както и в другите социални мрежи: Google +, Twitter, Instagram. Ще комуникираме с аудиторията и ще изградим доверие във вашите фенове, като ги конвертираме в бъдещи потребители.

Управлението на страници и профили в социалните мрежи и медии е само част от цялостната стратегия. С лекота можем да достигнем до голям брой хора и да им се похвалим колко сме добри и колко невероятен е нашият продукт или услуга. Ние ще предложим качествено съдържание, което ще се хареса на феновете ви. Съдържание, което ще направи бранда ви разпознаваем и любим на таргет аудиторията. Създаването на връзка между бранда и потребителите е в основата на правилното му позициониране, а създаването на бранд адвокати и хора, които защитават и разпространяват бранда ви е заветната ни цел.

Изграждане на доверие в бранда

Изграждането на доверие в бранда е дълъг процес, но успешното му начало е намирането на правилния език за комуникация с нашите последователи в социалните мрежи. Правилната стратегия е гаранция за успех.

Facebook реклами

Рекламни кампании съобразени с вашия бизнес и нужди. Отлична отчетност и проследяемост на инвестициите. Оптимизирани кампании, които ще достигат само до точните хора. Facebook рекламата е задължителен канал за успешното развитие на бранда ви онлайн. 

Ние ще бъдем медиатора между вашия бизнес и феновете му в социалните мрежи и медии.

Какви резултати може да очаквате?

+500

публикувани поста за 1 година

+15 k

нови фенове за 1 година

+300%

конверсии на година

+700

кампании за 1 година

Споделете ни вашия проект

H2C Marketing е перфектният партньор за вашият бизнес. Доверете ни вашето присъствие в социалните мрежи за сигурен успех.

Полетата отбелязани със * са задължителни