Content Marketing Strategy

Обучения

Ако искате да повишите квалификацията на някой от персонала си може да се свържете с нас.

Повишаването на квалификацията е важна част от постигнаето на по-високи резултати. Може да използвате нашата помощ, за да обучим вас или някой от персонала. Предлагаме обучения по маркетинг, guest service или оптимизиране на процесите на работа с цел по-голяма ефективност.

Предлагаме и персонални обучения и обучения в групи, като използваме услугите на топ експерти в областта на хотелиерството и туризма. Възползвайки се от нашите услуги вие със сигурност ще повишите качествеото на предлаганата услуга, с което ще повишите и задоволството на гостите си.

Обучения по онлайн маркетинг

Широкообхватни обучения по онлайн маркетинг и реклама специално за хотели и апартхотели. Цялото обучение ще бъде фокусирано върху онлайн маркетинга в туризма.

Обучения по комуникация с гости

Можем да ви покажем и демонстрираме техники за комуникация с гости и да интегрираме тези техники сред персонала ви, така че да станат част от ежедневната ви работа.

Обучения за справяне с кризистни ситуации

Всеки хотел се е борил с недоволните гости. Нашите експерти ще ви научат как още на място в хотела да ги превърнете във фенове, които после да станат редовни ваши посетители.

Обучение за продажби по телефон

В България огромна част от продажбите на хотелски стаи са по телефона. Ако искате да научите най-добрите техники и да повишите ефективността на отдела за резервации - обадете ни се.

Обучение на рецепция и фронт офис

Провеждаме подобни обучения на всеки няколко месеца във всеки хотел, с който сме работили. Рецепцията е лицето на хотела и първото впечатление на госта е именно от там.

Обучение автоматизация на процеса

Свиването на персонала в последните години доведе до нужда от мултитаскинг, което води до възможности за повече грешки. Автоматизацията на някои процеси е задължителна, ако желаем да задържим високото ниво на услугите.

All SEO Контент маркетинг PPC Хотелски консултации Социални медии E-mail маркетинг Други Управление на репутация

5 задължителни ежедневни навика за успешна SEO оптимизация

Всяка сутрин си мием зъбите, закусваме и изпълняваме още куп задължения, които сме свикнали да правим без да се замисляме.…
Прочети цялата статия

Как да определим правилно нашият перфектен клиент за 5 минути.

Анализът на информация е един от най-силните козове в определянето на най-правилната стратегия за маркетиране на нашия хотел. Както знаем…
Прочети цялата статия
facebook ръководство за хотели

Facebook ръководство за хотели.

Една по-рядко засягана тема в нашия блог е Facebook. Причината е, че е много трудно да се пишат неща, които…
Прочети цялата статия

Сайтове, които всеки хотелиер трябва да следи. Най-пълният списък за сигурен успех!

Решихме да споделим един прекрасен списък със сайтове на тема хотелиерство и маркетинг, които следим и най-вече, от които черпим…
Прочети цялата статия

21

Обучения годишно

53

Презентации пред колеги

6

Пълни обучения на хотелски персонал

35

Проведени интервюта за работа

Споделете ни вашия проект

Ние ще направим бърз анализ на сайта ви!

H2C Marketing е перфектният партньор за вашият бизнес. Доверете ни се и ни потърсете още днес.

Полетата отбелязани със * са задължителни