Web Development Services

Професионална SEO оптимизация за вашия бизнес

Ние предлагаме комплексни решения за повишаване на печалбата на вашия онлайн бизнес.

Услугите, които предлагаме включват SEO оптимизация на страниците на сайта, линк билдинг стратегии, постоянни анализи на органичния трафик и цялостно проучване на подходящите ключови думи

4 причини да започнете SEO оптимизацията на вашия сайт още сега!

Дългосрочна инвестиция.

Достигане до точния таргет потребители

Рентабилност на инвестицията. 

Висока възвръщаемост

Защо SEO оптимизация?

Search Engine Optimization или SEO се превърна в задължителен елемент за всеки сайт. Нуждата да бъдем на първа страница е продиктувана от това, че над 80% от потребителите правят проучване за бъдещите си покупки онлайн. Класирането на първа страница вече не е лукс, а необходимост, която може да се окаже ключова за развитието на бизнеса и правилното му позициониране на пазара. Агениция H2C marketing предлага развитие в дългосрочен план, което изисква много време, постоянство и професионализъм. Нашите клиенти, изведени на предни позиции в търсачката се радват на повишени приходи и висок процент възвръщаемост на инвестициите.

Колко време отнема?

SEO не се прави за кратко време. Оптимизацията се гради и надгражда. SEO оптимизацията изисква отдаденост, а H2C Marketing  я притежава. Правилната SEO оптимизация на един сайт може да отнеме от няколко месеца до години, в зависимост от спецификата на нишата. Правилната стратегия за оптимизация е най-ключовият момент, като нашата най-силна страна е в техническия и контент одит на сайта ви. След него ние изготвяме план за действие, който се базира на времето, което смятаме, че ще ни отнеме, за да превърнем вашия сайт в печеливш. Следвайки нашите съвети и спазвайки правилата на Google, заедно ще постигнем повишаване на позциите в търсачката.

 

 

Какви SEO услуги предлагаме?

On-page SEO

За успеха, който търсим, трябва да сме сигурни, че сме изпълнили всички изисквания за успешена SEO оптимизация. 50% от всички фактори, които влияят за доброто позициониране в търсачките е добрата структура на сайта. Правилните метатагове и описания, както и релевантната структура на URL-ите.

SEO одит на сайт

В рамките на няколко работни дни ние ще проучим и обходим щателно вашия сайт и ще дадем нашето мнение и препоръки за seo оптимизацията му. Одитът има за цел да разгледа и даде обективна оценка за състоянието на сайта ви спрямо последните изисквания за качество на търсещите машини. 

Link building

Link building-а продължава да е в топ 3 на най-важните фактори за класирането ви на първа страница в търсачките. Процесът по "печелене" на линкове е много бавен и специфичен, като трябва много да се пазим от пингвини и други животни по пътя!

Backlink анализ

С помощта на платени инструменти ще направим цялостен анализ на линковете от външни страници към вашия уебсайт. Ще получите препоръки за почистването на "токсични" линкове, както и анализ на конкурентни беклинк профили.

Подбор на ключови думи

Избистрянето на семантично ядро от ключови думи е една от първите крачки при стартиране на нов проект. В тази крачка усилено участвате и вие, като от нас ще получите важни съвети и насоки за подбора им. SEO оптимизацията по правилни ключови думи е ключът към успеха.

Детайлни отчети в реално време

Детайлните отчети дават прозрачност на работата ни. Използвайки Google DataStudio, ние подготвяме индивидуални отчети за представянето на вашия сайт. В тях са включени динамични данни за трафика, конверсиите и цялостното поведение на потребителите на вашия сайт. Нашите отчети са 100% съобразени с нуждите на вашия бизнес и представят по лесноразбираем начин данните.

Статистически данни

Ежеседмични статистически данни за представянето ви онлайн. Пълен анализ на позициите на ключовите ви думи, текущите промени в трафика към сайта, както и промени в структурата на сайта. Всички тези елементи се следят ежедневно от нашия екип.

Оптимизация за локално търсене

Локалното търсене е голям тренд и то от доста време. Резултатите там се показват на първа страница и са визулано отделени от останалите, което ги прави примамливи за търсещите. Локалното търсене, особено при хотели е много важен елемент от доставянето на отлично преживяване при органичното търсене. Сайта на хотела може да се превърне в машина за пари, ако е позиционирана в локалното търсене.

Процесът на работа

Бриф с клиента

(1 до 2 дни)

Изготвяне на стратегия

(5 до 15 дни)

Изпълнение на стъпките

(1 до ~ дни)

Анализи и оптимизация

(1 до ~ дни)

Какви резултати може да очаквате?

+100%

повишаване на органичния трафик

+20%

по-малко отпаднали посетители от сайта

+50%

повече конверсии

+25%

повишаване на страниците разгледани от един потребител

Любимите ни технологии, които използваме за SEO оптимизация.

Споделете ни вашия проект

Ще разгледаме вашия сайт и ще се свържем с вас

H2C Marketing е перфектният партньор за вашия бизнес. Поверете вашия онлайн проект на нас за гарантирани резултати.

Полетата отбелязани със * са задължителни