Web Development Services

Управление на онлайн репурацията или Online Reputation management (ORM)

И нека името ви се споменава само с добро ;)

Online Reputation management (ORM) е голяма хапка за всеки професионалист. Много често до използването на тази услуга се стига при PR кризи, когато подхода за действие е много различен от този при постоянното менажиране на бранд репутацията. При кризи реакцията в първите часове е най-важна. Ние ще засечем първоизточника на кризата и ще се опитаме да преговаряме с него, като междувременно ще впрегнем голяма мрежа от защитници на бранда, които с годините са останали впечатлени от качеството на услугите ви. По този начин ще предотвратим по-големи щети върху реномето на вашия бизнес онлайн.

Управлението на репутацията на бранда е своеобразна игра на шах, в която побеждава по-добрият тактик. Във всеки хотел има недоволни клиенти и повярвайте ни, ние сме се сблъсквали с много такива. От другата страна има още повече доволни гости, които просто не споделят задоволството си онлайн. Ние ще направим така, че доволните гости да говорят повече! Ще отсеем най-ревностните защитници на бранда ви и ще държим близка връзка с тях, за да може да използваме влиянието им при евентуална PR криза. Ще превърнем лоялните гости в адвокати на вашия бранд, а недоволните в постоянни клиенти. 

Мониторинг на социалните мрежи

Най-често социалните мрежи са първоисточник на кризите с недоволни клиенти. Ние ще извършваме 24/7 мониторинг на всеки канал, който е потенциално опасен за реномето ви.

Създаване на бранд адвокати

Нащият богат опит в ORM ще ни помогне да открием влиятелните хора, които са почитатели на бранда ви и да ги накараме да споделят задоволството си от прекараното време във вашия хотел.

Мониторинг на сайтове за оценки

Сайтове като TripAdvisor, Visit.bg, BGmamma и др. са банки за ревюта от гости. Силата на бранда се изразява в това той да следи всеки един от тези канали за негативни отзиви и да ги парира или за позитивни такива, на които също да реагира.

Изграждане на репутация

Това е дълъг процес, за който се изискват упоритост и далновидност. Ще направим бранда ви "Like a Superstar" в интернет пространството.

532

наблюдавани ключови думи

4

използвани платени инструмента

+100

създадени фенове на бранда

24/7

мониторинг на каналите за комуникация

Споделете ни вашия проект

Ние ще направим бърз анализ на сайта ви!

H2C Marketing е перфектният партньор за вашият бизнес. Доверете ни се и ни потърсете още днес.

Полетата отбелязани със * са задължителни